Bier proeven is een belevenis. Zeker bij Bronckhorster Brewing Company. Dat hebben Johann & Friends onlangs wel ervaren. Zij kwamen naar de brouwerij, werden rondgeleid en moesten uiteindelijk ook geloven aan een product-confrontatie.

De bieren werden zeer gewaardeerd. Iedereen had zo zijn eigen voorkeuren, maar de onbetwiste winnaar van de dag was toch wel de Bronckhorster Angus Tripel, het bier waar het voor onze brouwerij allemaal mee begon.

In bijgaande video zie je dat bier drinken in onze brouwerij een echte belevenis is. Wil je ook een bierproeverij en een rondleiding. Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden. Samen maken van jou bijeenkomst een feestje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Copyright (C) 2016 Bronckhorster Brewing Company
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide