De Week van het Nederlandse Bier wordt gehouden van donderdag 11 tot en met zondag 21 mei. Bronckhorster Brewing Company is uiteraard actief in deze ‘mooiste week van het jaar’.

Net als voorgaande jaren staan we op donderdag 11, vrijdag 12 en zaterdag 13 mei op het Bierproeffestival in de Grote Kerk in Den Haag. Dit jaar is onze stand groter dan ooit en staan we zij aan zij met onze vrienden van Jopen Bier.

Op het Bierproeffestival vind je enkele tientallen brouwers. Zowel grote brouwers als Hertog Jan en Grolsch, maar ook enkele tientallen kleinere brouwers. Je kunt tijdens deze drie dagen uitstekend proeven wat Nederland alle te bieden heeft op biergebied.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Copyright (C) 2016 Bronckhorster Brewing Company
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide