Bronckhorster Brewing Company breidt het vaste assortiment uit met vier seizoensbieren. Deze bieren verschijnen onder het bekende label met de namen Hop into the Spring, Hop into the Summer, Hop into the Autumn en Hop into the Winter.

Hop into the Spring verschijnt in maart. Het is een zeer fruitige IPA. Het fruit spat je glas uit en tegelijkertijd proef je de karaktervolle bitters.

In de zomer kun je genieten van de Hop into the Summer. Een verfrissend bier met veel citrustonen en gember. Het lage alcoholpercentage zorgt ervoor dat je gerust een tweede of een derde glas kunt drinken.

Rood is de kleur van de herfst. Hop into the Autumn is een fraaie red ale met die intense kleur van de herfst. Een ideaal bier voor na een stormachtige herfstwandeling.

De Hop into the Winter is een verwarmend bier met kruiden. Deze kruiden en het hoge alcoholpercentage zorgen ervoor dat jij Koning Winter kunt trotseren en kunt toeleven naar de nieuwe Hop into the Spring …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Copyright (C) 2016 Bronckhorster Brewing Company
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide