November is de maand van de Brussels Beer Challenge. Begin van de maand keurden 80 bierdeskundigen meer dan 1250 bieren van over de hele wereld. Maandag 21 november werden de prijswinnaars bekend gemaakt tijdens de BierExpo in Gent.

Maar liefst drie van onze bieren zijn in de prijzen gevallen. De Bronckhorster ALTernative was eerder deze maand al succesvol tijdens de European Beer Star in N├╝rnberg. Nu werd het bier bekroond met zilver.

Ook de IJsselbock kreeg een zilveren medaille omgehangen. Dat was na de verkiezing van ‘Het Lekkerste Bockbier van Nederland’ opnieuw een mooie onderscheiding voor ons bockbier. Een Certificate of Excellence was voor de Nightporter.

Drie maal prijs tijdens deze prestigieuze biercompetitie! Wij keerden zeer tevreden huiswaarts na deze lustrum-editie van de Brussels Beer Challenge!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Copyright (C) 2016 Bronckhorster Brewing Company
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide