In Nürnberg werd begin november de BrauBeviale gehouden. Tijdens deze bierbeurs, één van de grootsten ter wereld, werden ook de onderscheidingen van de European Beer Star uitgereikt.

De European Beer Star is een wedstrijd waaraan brouwerijen uit de hele wereld deelnemen. De concurrentie is hevig. In elke categorie strijden tientallen deelnemers om de medailles. Deze competitie staat zowel kwalitatief als kwantitatief erg hoog aangeschreven. Als je hier een medaille wint, ben je echt een baas.

Op uitnodiging van de organisatie reden wij met kriebels in de buik naar Nürnberg. En daar gebeurde het wel gehoopte, maar niet verwachte. Wij werden het grote podium opgeroepen om een zilveren medaille op te halen voor onze Bronckhorster ALTernative. Aansluitend hebben we een geweldige avond beleefd en veel bieren van andere prijswinnaars kunnen proeven.

De prijs – een glazen award en een bijbehorend certificaat – krijgen een heel speciaal plekje in de brouwerij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Copyright (C) 2016 Bronckhorster Brewing Company
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide