Onze Bronckhorster IJsselbock is op zaterdag 15 oktober gekozen tot Lekkerste Bockbier van Nederland. Wij zijn natuurlijk verschrikkelijk trots dat onze IJsselbock door bierdrinkers/consumenten tot lekkerste is verkozen!

Het is voor het vierde achtereenvolgende jaar dat we in de Top 2 staan. Twee keer eerder kregen we zilver; dit jaar is de tweede keer dat we eerste zijn geworden. Onze zwaardere variant, de B(r)ok in de Keel eindigde als zesde in de categorie Zwaar Bockbier.

De Bronckhorster IJsselbock hebben we dit jaar voor het eerst ondergistend gebrouwen. Wij waren zelf tevreden over het resultaat van deze nieuwe aanpak, maar het is natuurlijk fantastisch om deze consumentenprijs in ontvangst te mogen nemen!

Op de foto staan Steve en Yvonne Gammage samen met Maurice Diks, brouwer van de Texelse Bierbrouwerij, die met de heerlijke Texels Bock zilver in de wacht sleepte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Copyright (C) 2016 Bronckhorster Brewing Company
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide