Na een prachtige nazomer wordt het nu toch echt herfst. De Bronckhorster IJsselbock is weer volop verkrijgbaar en dat betekent dat de bladeren vallen. De Bronckhorster IJsselbock is dit jaar nog lekkerder, gebrouwen volgens een nieuw recept.

De Bronckhorster IJsselbock scoorde de laatste jaren erg goed in de verkiezing “Lekkerste Bockbier van Nederland”. Zowel de IJsselbock als de zware broer ‘de B(r)ok in de keel’ haalden goud en zilver.

De IJsselbock 2016 is volgens een nieuw recept – ondergistend – gebrouwen. Bockbier is van oorsprong een ondergistend bier. Dat wil zeggen dat het bier op lage temperaturen – rond de 12 graden – wordt vergist. De gist zakt naar de bodem, in tegenstelling tot de bovengistende bieren.

Wij hopen dat ook jij dit najaar weer volop geniet van onze IJsselbock en de B(r)ok in de keel. Proost!

Deze prachtige foto’s zijn gemaakt door Xander Stewart.

Bronckhorster Brewing Company - IJsselbock
Bronckhorster Brewing Company – IJsselbock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Copyright (C) 2016 Bronckhorster Brewing Company
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide