Je hebt mensen met een passie voor bier, je hebt mensen met een grote passie voor bier. En je hebt Hans Glandorf. 

Hans Glandorf is oud-horecaman, voormalig voorzitter van de Alliantie van Biertapperijen en ambassadeur van de Texels Bierbrouwerij. Deze biergoeroe was te gast bij Bronckhorster Brewing Company om uitleg te geven over hoe om te gaan met speciaalbier en net zo belangrijk: hoe serveer je een speciaalbier aan de gast.

Een ieder die Hans Glandorf wel eens heeft ontmoet, weet dat hij altijd praat met grootse gebaren, veel energie en zijn teksten zijn altijd doorspekt met humor. Geen wonder dat de aanwezigen genoten van dit inspirerende biercollege.

Dit presentatie was zo’n succes en werd door aanwezigen zo gewaardeerd dat we onmiddellijk hebben gezegd dat we met regelmaat op herhaling gaan. “Want”, zoals Glandorf het zo mooi zegt, “een brouwer kan een prachtig bier brouwen. De laatste en daarmee de belangrijkste schakel naar de consument is de man of vrouw achter de bar.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Copyright (C) 2016 Bronckhorster Brewing Company
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide