Het zomerseizoen is in volle gang. Dat betekent dat er vrijwel elk weekend wel een bierfestival gehouden wordt. Het is ondoenlijk om overal aanwezig te zijn, maar de komende maanden vind je ons op verschillende evenementen.

Op zondag 10 juli vind je ons op het Doerak Delft Zomerbier Festival. In onze bagage nemen we een aantal fusten van onze lekkerste zomerse bieren mee.

Op 7 augustus slaan we onze tenten op in Haarlem. Daar doen we mee met het Jopen Bierfestival. Dit evenement wordt jaarlijks bezocht door bijzondere brouwers en mede daarom ook door heel veel liefhebbers van speciaalbier.

Zaterdag 27 augustus tappen we onze bieren op Oersoep Bierfestival. Oersoep is een snelgroeiende brouwerij met uitgesproken bieren. Het wordt ongetwijfeld een mooi bierfeest aan de oevers van de Waal op het voormalig Honig-complex.

Je ziet het. De Bronckhorster Brewing Company komt naar je toe deze zomer! Maar je kunt natuurlijk ook naar ons toe komen. Je bent van harte welkom op ons zonovergoten terras, waar je biertje met zicht op de koperen ketels net even beter smaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Copyright (C) 2016 Bronckhorster Brewing Company
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide