Mitra heeft haar klanten gevraagd welke tripel zijn het meest waarderen. Hoe gaaf is het dat je tussen al die mooie speciaalbieren, die Mitra in het assortiment heeft, gekozen wordt als meest gewaardeerde Tripel. Na het horen van dit mooie nieuws hebben wij getoost met een … Tripel.

De Bronckhorster Angus Triple is een smaakvol en karaktervol bier. Dat hoort bij de bierstijl. Ook het stevige alcoholpercentage van 8,5% past in dat beeld. Onze Tripel zit al vanaf de start van de brouwerij in ons assortiment. Het recept is nog steeds hetzelfde als toen. Na deze uitgesproken waardering van de Mitra klanten laten we het ook nog maar even zo.

One thought on “Mitra klanten waarderen Bronckhorster Tripel het meest”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Copyright (C) 2016 Bronckhorster Brewing Company
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide